Menu

O razstavi

Med 16. in 19. majem 2019 se bodo na posebej urejenem sejemskem prizorišču zbrali strokovnjaki in navtični navdušenci z vsega sveta, da bi uživali na največji jadranski razstavi navtike.

01
Razstavljavci se bodo lahko že pred začetkom poletne sezone 2019 srečali s številnimi zainteresiranimi obiskovalci in kupci, da bi poslovno mrežili, trgovali, se povezovali in navezovali stike ter se dogovarjali za novo sodelovanje.

Sodelovanje na najbolj priljubljeni in hkrati morju prijazni razstavi navtike v Srednji Evropi vam bo omogočilo stik z zainteresirano publiko in z mnogimi potencialnimi kupci, ki jim boste lahko ob prijetnem pomladnem vzdušju predstavili svoje blagovne znamke in produkte. Lahko boste nagovorili mednarodne obiskovalce z visoko kupno močjo. Internautica je med njimi zapisana kot navtični sejem, kjer se običajno sklepajo dobri posli. Vzbujanje zanimanja pri potencialnih kupcih na navtičnih sejmih lahko sicer pomeni večjo finančno investicijo, toda s skoraj 25-letno tradicijo vam Internautica zagotavlja širitev poslovanja in stik s številnimi novimi kupci. Lesket palube in plapolanje jader bosta obiskovalce popeljala na odprto morje izbire in sanjarili bodo o svoji naslednji veliki navtični pustolovščini ter morda poiskali prav vas, da jim jo pomagate udejanjiti.
01
Naj gre za zmogljive jahte, motorne čolne, jadrnice, napihljive čolne, večtrupce, navtično elektroniko, navtične dodatke ali športne in druge modne linije, vse to si obiskovalci lahko ogledajo, otipajo in preizkusijo, kar je lahko tudi dokončna vzpodbuda za odločitev o nakupu.
Internautica je namenjena povezovanju raznovrstnih znanj in dosežkov sodobne navtične industrije. Oblikovalci, navtični proizvajalci, inženirji, posredniki in drugi zbrani na takšnem dogodku vsekakor radi izmenjajo svoje strokovno znanje in izkušnje, vi pa boste deležni neponovljive priložnosti svojemu poslu dodati konkurenčno in strateško prednost. Pridobili boste vpogled v aktualne novosti navtične industrije in trga, spoznali najnovejšo tehnologijo ter izvedeli najnovejše informacije s področja ekologije in pomorske zakonodaje.

INTERNAUTICA JE VSAKO LETO VEČJA

V letu 2018 je Internautica pritegnila preko 15.000 obiskovalcev, na sejmu je bilo razstavljenih več kot 150 novih plovil, 300 mednarodnih razstavljavcev pa je predstavilo več kot 1000 blagovnih znamk. Premierno je bilo predstavljenih 20 najnovejših jaht proizvajalcev kot so Absolute, Adler, Bavaria, Cranchi, Elan, Ferretti, Greenline, Princess, če naštejemo le nekaj tradicionalnih razstavljavcev, ki vsako leto poskrbijo za atrakcije in novosti. Štirje intenzivni sejemski dnevi zagotavljajo dovolj časa in možnosti za kakovostno predstavitev blagovne znamke, spoznavanje potencialnih kupcev in morda tudi realizacijo “last minute” dogovorov. Seveda pa boste med vsemi priložnostmi za trženje in mreženje našli tudi dovolj trenutkov za sprostitev in zabavo.
Sejem Internautica bo ponovno poskrbel za predstavitve najnovejših in najboljših izdelkov iz sveta navtike, kot običajno pa ne bo manjkalo tudi veliko premier.

Internautica predstavlja priložnost, da si neposredno zagotovite vpogled v aktualno navtično dogajanje po svetu in tako tudi spoznate svojo konkurenco. Tako boste morda lahko našli tudi navdih za nove usmeritve ali izzive s katerim boste lahko poslovanje svojega podjetja dvignili na novo, še višjo raven.

Vsaka prodaja spodbuja potrošnjo, kar kasneje pozitivno vpliva na poslovne rezultate. Ne glede na to, kako uspešni boste, ne pozabite, da s sodelovanjem na Internautici podpirate tudi svojo gospodarsko panogo.

ZLATI ČLAN IFBSO

03

Internautica ima že vrsto let najvišji kakovostni status v Mednarodni federaciji organizatorjev navtičnih sejmov IFBSO, kar kaže na trajnostno zavezanost najvišjim standardom.

POMEMBNE INFORMACIJE

75339908-0c43-41bd-a725-5531069b2f7f Marina Portorož
ikone2 18. – 22. maj 2023
ikone3 Četrtek 18. maja od 11.00 do 18:00 ure
Petek 19. maja od 10:00 do 19:00 ure
Sobota 20. maja od 10.00 do 21:00 ure
Nedelja 21. maja od 10.00 do 21:00 ure
Ponedeljek 22. maja od 10.00 do 17:00 ure
ikone4 Odrasli: 15 EUR
Upokojenci: 10 EUR / vstop mogoč samo ob predložitvi ustreznega dokumenta, ki potrjuje istovetnost.
Učenci, dijaki in študentje: 8 EUR / vstop mogoč samo ob predložitvi ustreznega dokumenta, ki potrjuje istovetnost.
Otroci do 8. leta starosti, invalidi z enim spremljevalcem: prost vstop / vstop mogoč samo ob predložitvi ustreznega dokumenta, ki potrjuje istovetnost.
Družinska vstopnica (Največ 2 odrasli osebi z do štirimi otroki, do 14. leta starosti): 20 EUR
Celodnevno parkiranje: 8 EUR
Odrasli + celodnevno parkiranje: 23 EUR
Družinska vstopnica + celodnevno parkiranje: 28 EURPOSEBNA AKCIJA
Na dan otvoritve (četrtek 18. maja 2023) cena vstopnice za vse obiskovalce 10 EUR!
ikone5 350 razstavljavcev iz Evrope Več kot 1000 najpomembnejših navtičnih blagovnih znamk
32f21f00-87e6-408e-8a3d-28c2b0f1775e Več kot 200 novih plovil. Jadranske in svetovne premiere. Testne vožnje.
ikone7 Več kot 20.000 obiskovalcev – ljubiteljev morja, pomorskih strokovnjakov in navdušencev.
ikone8 Več kot 35.000 m2 notranjih in zunanjih razstavnih površin

DOGODKI NA INTERNAUTICI 2023

Tudi tokrat za vas pripravljamo vrsto odličnih dogodkov.

Ponovno bomo organizirali državno tekmovanje v veslanju stoje (supanju). Kmalu bo na voljo več informacij o tekmovalnem razporedu za leto 2019. To bo seveda športni dogodek, ki pomeni več kot le profesionalno tekmovanje, saj se ga lahko udeleži vsak, ki ga ta šport zanima. Tudi za manj izkušene udeležence bosta na voljo tekmovanji MASTER in KAHUNA, vsi pa bodo lahko seveda tudi preizkusili opremo, ki bo na voljo na sejmu.

Prav vsak sejemski dan bo ponujal veliko družabnih dogodkov, tekmovanj in predstavitev, številni med njimi pa bodo posebej posvečeni našemu odnosu do okolja in skrbi za čisto morje.

Ob koncu tedna bodo lahko obiskovalci v Piranskem zalivu občudovali vsakoletno srečanje starodobnih bark in avtomobilov. Ta slikovit dogodek je izjemno priljubljen pri domačih in tujih obiskovalcih.
04

RAZSTAVNE POVRŠINE

Zunanji in notranji razstavni prostori sejma Internautica obsegajo 35.000 kvadratnih metrov in vključujejo razstavne površine v morju – priveze. Na notranjih razstavnih površinah so razstavljeni manjši motorni čolni, napihljivi čolni, navtični pripomočki in navigacijska oprema.

Zunanji razstavni prostori se vsako leto širijo zaradi vse večjega povpraševanja razstavljavcev, še zlasti zaradi interesa predstavitve večjih plovil. Razstavne površine v morskem delu bomo tudi letos posebej prilagodili razstavljavcem, z željo omogočiti čim bolj kakovostne možnosti za predstavitve razstavljenih plovil.

 JADRANSKO PLOVILO LETA

04

Internautica že sedem let sodelujepri izboru za nagrado Jadransko Plovilo Leta.

Strokovna mednarodna komisija bo nominirala in nagradila najboljša plovila, ki so plula po Jadranu v preteklem letu. Za nagrado se lahko potegujejo vsa plovila, ki so bila izdelana in predstavljena v jadranski regiji med 1. januarjem 2018 in 31. aprilom 2019.

Sodniki bodo določili točke (od 1 do 10) nominiranim plovilom ter podelili prvo nagrado plovilu, ki bo zbralo največje število točk. Če bo več plovil iz iste kategorije doseglo enako število točk, bo komisija plovila ocenjevala še v drugem krogu, da bi lahko določila zmagovalno plovilo.

01

ZELENA AVENIJA

Projekt Zelena Avenija 2019 se tradicionalno osredotoča na trajnostno življenje in ekološko ozaveščenost. Ogledati in preizkusiti bo mogoče različna električna in hibridna vozila, pa tudi avtomobile, motocikle in kolesa brez emisij.

V preteklosti so bile na Zeleni Aveniji razstavljene nekatere izmed največjih blagovnih znamk trajnostne mobilnosti, med drugim letalo Pipistrel, ki je prejelo nagrado, ki jo podeljuje NASA, BMW i3, Tesla model S in 3, Opel Ampera, E-Smart Roadster, E-Smart in Nissan Leaf, Hyundai Ioniq, hibridna plovila Greenline in druge inovacije tega vznemirljivega področja.
Vljudno Vas vabimo, da se nam pridružite na najbolj priljubljenem navtičnem dogodku.
Za vsa dodatna vprašanja smo Vam z veseljem na voljo!

 

KONTAKT

Tel: + 386 1 565 51 26
Fax: + 386 1 565 50 76

Daniela Mate Krilič
e-mail:daniela.krilic@internautica.org

Klavdija Binter
e-mail:klavdija.binter@internautica.org

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!