Menu
Novice

16. – 19. MAJ 2024, MARINA PORTOROŽ

Internautica 2024 Preliminarni katalog

  Internautica 2024 Preliminarni katalog  

INTERNAUTICA – SUP CHALLENGE 2018 REZULTATI

MOŠKI RACE MESTO ŠTARTNA ŠTEVILKA IME PRIIMEK KLUB ČAS 1 15 Željko Srdoč Volosko 00:50:51 2 14 Marko Milenkovič sup klub 00:51:54 3 24 TomaŽ Jensterle Sup klub 00:52:09 4 20 Rok Puvar SUP-er.si / Keka 00:54:18 5 22 Marko Hauc Zoo Station 00:54:34 6 13 Vid Tršan 00:56:04 7 17 Denis Matjaž SupKlub 00:59:51 […]

Windy 39 Camira – JADRANSKA PREMIERA

Nagrajena 39 Camira je klasičen športni motorni čoln z odličnimi zmogljivostmi za priobalno plovbo in največjo hitrostjo 45 vozlov.

Windy 31 Zonda – JADRANSKA PREMIERA

Nagrajeni športni čoln 31 Zonda je osupljivo hiter vikendaš, ki združuje dirkaški videz in nudi enostavno upravljanje, udobje plovbe pa je primerljivo večjim plovilom.

Windy 27 Solano – JADRANSKA PREMIERA

Podjetje Adria Luxury Yachts bo na letošnji Internautici predstavilo kar 3 jadranske premiere norveških plovil Windy. Eno izmed njih je športni čoln 27 Solano, ki je s svojim klasičnim slogom, neprekosljivo zmogljivostjo in možnostjo za odlično upravljanje pripravljen, da bo požel uspeh legendarnega modela Zonda.

L30 Class – JADRANSKA PREMIERA

Jadrnica olimpijskega razreda, ki združuje hitrost, preprostost in udobje v lepi enotni obliki – odlična tako za profesionalce kot za začetnike.

Invictus 240CX – JADRANSKA PREMIERA

Zapeljiv športni čoln ponuja za svojo dolžino veliko udobja, zunanji motor in edinstvena oblika trupa pa zagotavljata izjemno plovno zmogljivost.

Greenline Yachts prototip – SVETOVNA PREMIERA PROTOTIPA

Greenline Yachts bo na Internautici ekskluzivno predstavila prototip svojega naslednjega plovila, namenjenega novi generaciji pomorcev, ki so pripravljeni na nove užitke na morju. Plovilo bo na voljo z dvema bencinskima ali električnima.

Greenline Yachts 65 OceanClass – JADRANSKA PREMIERA

Dvajsetmetrska jahta 65 OceanClass s hibridnim motorjem združuje ekološko križarjenje s prostornim razkošjem v plovilu, ki je zasnovano za resno plovbo na odprtem morju.

Cranchi T 36 Crossover – JADRANSKA PREMIERA

Živahen in sodobno zasnovan motorni čoln z dvema dizelskima pogonskima agregatoma moči 300 HP in udobnimi 10 m dolžine, kjer ponuja dve bivalni kabini, sanitarije, prostoren dnevni prostor in ergonomsko urejen kokpit. Kot je za značilno za italijansko ladjedelnico Cranchi, ga odlikujejo odlične plovne lastnosti in kakovostna izdelava.

Bavaria S33HT – SREDOZEMSKA PREMIERA

Sredozemska premiera nove S33HT, idealne motorne jahte za vašo družino in prijatelje! Še več prostora in ergonomičnih rešitev tako v kokpitu kot notranjosti, vse to in še več pri hitrostih preko 35 vozlov. Bavario S33 HT si lahkov živo ogledate pri TTY Adriatic.

Absolute 52 Fly – JADRANSKA PREMIERA

Adriatic Wave, uradni zastopnik italijanske ladjedelnice Absolute Yachts bo predstavilo motorno jahto Absolute 52 Fly. Absolute 52 Fly ima tri kabine, dve stranišči in povsem opremljeno kuhinjo – čudovit prostor, v katerem lahko na odprtem morju uživa do osem ljudi.

NOVINARSKA KONFERENCA

Spoštovani! Vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco o vsebini in razstavnih programih 23. INTERNAUTICE, ki bo letos potekala v dneh od 17. do 20. maja v Marini Portorož TISKOVNA KONFERENCA BO V SREDO, 25.4. 2018 ob 11.00 uri v konferenčnih prostorih restavracije Jahtni Klub v Marini Portorož. Na novinarski konferenci se nam bo pridružil tudi […]

POSEBEN GOST MIRAN TEPEŠ

Ponosno najavljamo Mirana Tepeša, ki bo pripovedoval o svoji knjigi »Veliki trije« – zanimiva predstavitev njegovega potovanja okrog rtov Cape Horn, Cape Leeuwin in Rta dobre nade ter njegovega popotovanja po južnem delu Tihega oceana od Francoske Polinezije do Čila.

#EUGREENWEEK

Letošnja Internautica, ki je uvrščena med uradne partnerske projekte Evropske komisije #EUGREENWEEK 2018 bo ponovno poskrbela za predstavitev energetsko-učinkovito zasnovanih plovil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih in hibridnih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!