Menu

ZELENA AVENIJA 2018

green yachting academy loigoProjekt Zelena Avenija 2018 se tradicionalno osredotoča na trajnostno življenje in ekološko ozaveščenost. Ogledati in preizkusiti bo mogoče različna električna in hibridna vozila, pa tudi avtomobile, motocikle in kolesa brez emisij.

Int2014_01V preteklosti so bile na Zeleni Aveniji razstavljene nekatere izmed največjih blagovnih znamk trajnostne mobilnosti, med drugim letalo Pipistrel, ki je prejelo nagrado, ki jo podeljuje NASA, BMW i3, Tesla model S in 3, Opel Ampera, E-Smart Roadster, E-Smart in Nissan Leaf, Hyundai Ioniq, hibridna plovila Greenline in druge inovacije tega vznemirljivega področja.

V letih od 2015 je Zelena avenija razširila svoj razstavni program tudi na druge izdelke in storitve, ki niso direktno povezani s transportom.

Vse, kar je ekološko usmerjenega, torej tehnološko dovršenega in okolju prijaznega, bo vsebina letošnje Zelene Avenije. Izdelki bodo med seboj delovali podporno, in s tem dvigovali raven vseh razstavljenih programov. Obdobje, ki je pred nami, bo zaznamovala preudarna in učinkovita uporaba energije, preusmeritev na zelene energije in razvoj s tem povezanih tehnologij. Na področju zelene mobilnosti smo Slovenci dosegli več kot marsikdo: na cesti, v zraku in na vodi. Ustvarili smo temelje in možnosti za pomemben del slovenske gospodarske prihodnosti in identitete.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!