Menu

ZELENA AVENIJA

green yachting academy loigoINTERNAUTICA, ki je uvrščena tudi med uradne partnerske projekte Evropske komisije #EUGREENWEEK, bo letos ponovno poskrbela za predstavitev energetsko-učinkovito zasnovanih plovil, vozil in projektov, okolju prijaznih, trajnostnih in gradbeno učinkovitih tehnologij ter inovativnih pogonskih sistemov, ki zmanjšujejo porabo goriva in emisij v okolje.

Pred več kot desetimi leti smo se odločili dodati navtičnemu sejmu nove dimenzije, tako smo začeli s predstavitvami električne oziroma ”zelene” mobilnosti na posebnem delu sejmišča imenovanem Zelena Avenija. Namen je bil in še vedno ostaja, predstaviti najnovejša tehnološko napredna, ekološko usmerjena vozila, in s tem promovirati zeleno mobilnost (Green Mobility).

V okviru tega programa vsako leto predstavljamo nekatera najnovejša električna in hibridna vozila, na priveznih razstavnih površinah v morju pa je mogoče spoznavati raznovrstna električna in hibridna plovila domačih in tujih proizvajalcev. Projekt Zelena Avenija vsako leto pritegne veliko pozornosti obiskovalcev in medijev.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!