Menu

DUFOUR 56 Exclusive – JADRANSKA PREMIERA


Slovensko podjetje Stipič Yachts, uradni zastopnik za Dufour Yachts, bo premierno predstavilo plovilo Dufour 56 Exclusive, ki je sinonim udobnosti in prestiža.
Ladjedelnica Dufour je že septembra 2016 na navtični razstavi v Cannesu prvič predstavila prestižno linijo jadrnic poimenovano Exclusive. Mednje sodi tudi jadrnica Dufour 56 Exclusive, ki je sinonim udobnosti in prestiža. Le to bo v času sejma Internautica premierno na Jadranu predstavilo slovensko podjetje Stipič Yachts, uradni zastopnik za dufour Yachts. Dufour 56 Exclusive je premišljeno oblikovana jadrnica, ki na 17 metrih združuje udobnost, dinamične linije in prestiž. Dufourji slovijo po odličnih performancah, kar velja tudi za Exclusive linijo.
Inovacije, design, kakovost, hitrost, prestiž in eleganca so dolgoletni sinonimi za Dufour, ki s svojimi smernicami nudi nepozabno doživetje.
Oblika trupa Dufour 56 Exclusive je športna, vendar ne izgublja stabilnosti plovila temveč jo povečuje. Na krovu nudi udobje – veliko ležalnih in sedalnih površin, prostornost v kokpitu omogoča široka krma, kjer se nahaja tudi prava kuhinja… in še in še bi lahko naštevali.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!