Menu

26th INTERNAUTICA – May 16th – May 19th, 2024

Manj kot tri mesece nas loči od začetka letošnje INTERNAUTICE, ki bo v dneh od četrtka, 16. maja do vključno nedelje, 19. maja 2024 organizirana v prijaznem okolju Marine Portorož. Kot vedno bo to zanimiv in vsebinsko bogat navtični dogodek, s ciljem omogočiti obiskovalcem prireditve podrobno spoznavanje in preizkušanje razstavljenih plovil in opreme, z željo zagotoviti pogoje za čim več uspešno sklenjenih poslovnih dogovorov.

V štirih sejemskih dneh obljubljajo razstavljavci veliko zanimivih predstavitev novih plovil in navtične opreme ter različnih vsebinsko atraktivnih dogodkov povezanih z morjem.

V okviru INTERNAUTICE je že v letu 2014 nastal inovativen, trajnostno naravnan koncept predstavitve “zelene” mobilnosti, poimenovan Zelena Avenija. Namen je bil in ostaja še danes, predstavljati tehnološko napredna, ekološko usmerjena plovila in vozila, in s tem promovirati zeleno mobilnost (Green Mobility). V okviru tega programa so bila doslej predstavljena mnoga električna in hibridna vozila različnih proizvajalcev, celo Pipistrelovo letalo, ekološko napredne tehnološke rešitve ter precej električno gnanih in hibridnih plovil.

Kot vsa leta doslej ponuja INTERNAUTICA pestre možnosti za slovensko gospodarstvo, turizem in podjetništvo. Predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti. Ne nazadnje je ta prireditev priložnost za slovenski turizem, ki vselej išče nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo in prav Portorož ponuja najboljše prizorišče za to.

Cene vstopnic za obiskovalce tudi v letu 2024 ostajajo nespremenjene. V kratkem bodo vstopnice v predprodaji tudi pod bolj ugodnimi pogoji kot na sam dan prireditve. Vse informacije bodo dostopne na spletni povezavi
www.internautica.org. Ponudba opreme za prosti čas bo letos zelo raznolika, gostinstvo bo primerno različnim okusom, veliko bo novosti iz sveta karavaninga.

Z bogato več kot četrt stoletno tradicijo in doslednim iskanjem kakovostnih in zanimivih vsebin, je INTERNAUTICA za vse navtične profesionalce in navdušence nedvomno popoln uvod v prihajajočo poletno sezono.

Platinasti status članstva v Mednarodni zvezi organizatorjev najboljših svetovnih navtičnih sejmov IFBSO in dober odziv razstavljavcev je zagotovo priznanje za dolgoletno delo in dosežene visoke standarde kakovosti.RAZSTAVLJAVCI:
booking@internautica.org

INFORMACIJE:
internautica@internautica.org

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!